kollek Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Witam, Co może być przyczyną, że nie mam tłumaczenia modułu w back office (lokalizacja->tłumaczenia)? Mam taki moduł prestaqna do zadawania pytań i odpowiedzi na stronie produktu. Moduł jest darmowy zaciągnięty z sieci. Mam tłumaczenie modułu po stronie backoffice czyli od strony samego modułu i w tłumaczeniach pokazuje mi się to jako prestaqna oraz mam też tłumaczenie samej zakładki "Zadaj pytanie" jako prestaqna_tab. Jest taki plik jak prestaqna_tab_content.tpl ale jego zawartość nie występuje w tłumaczeniach. Na stronie: http://be-fashion.me/pl/spodnice/2493-spodniczka-sp101-w-kwiaty.html na dole można kliknąć na "zadaj pytanie" i zawartość jest nieprzetłumaczona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Plik prestaqna_tab_content jest niewłaściwie napisy i należy go poprawić żeby się tłumaczenia pokazały w panelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Wszystkie frazy mają błąd. Jest: {l mod='prestaqna' s='NO registration required!'} Powinno być: {l s='NO registration required!' mod='prestaqna'} 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Podejrzewam że autor przypomniał sobie o braku mod='pretaqna' i wklejał jak popadnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kollek Posted July 27, 2014 Author Share Posted July 27, 2014 Faktycznie to działa @Yabber . Dzięki!!! Taka prosta zmiana ale błąd to błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts