misiekkb Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Czy komuś się udało dodać do każdego boksu/kontenera z atrybutem produktu id lub klasę, tak aby każdy atrubut można było oddzielnie wystylizować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 z tego co pamiętam te boksy mają swój unikalny id / lub klasę (lub jakiś element nadrzędny tworzący boks) Twoj sklep jest online? możesz podać link do strony produtku z atrybutami awp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiekkb Posted July 26, 2014 Author Share Posted July 26, 2014 No właśnie nie ma unikalnego id/klasy wszystkie to class="awp_box awp_box_inner" dla boksów, są tylko dla atrybutów. Proszę link http://shop.thecustomart.com/music-series/8-music-one.html. Chodzi mi głównie o szerokość żebym mógł regulować, tak żeby tam, gdzie jest mało atrybutów były obok siebie, np Shell Tips Color, a nie pod spodem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Poszczególne atrybuty mają swoje własne id, boksy maja takie same klasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiekkb Posted July 26, 2014 Author Share Posted July 26, 2014 Poszczególne atrybuty mają swoje własne id, boksy maja takie same klasy. Nie zgadzam się z tym, z tego co widzę .awp_box { background: none repeat scroll 0 0 transparent; margin: 0 0 10px; width: 100% } i nawet dodałem w pom przypadku klasy 6 i 7, czyli np. .awp_box_6 i zmieniłem szerokość na 37% i nadal bierze 100% z .awp_box tak samo jak dałem .awp_box_inner_6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Z czym się nie zgadzasz? Proszę przeczytać jeszcze raz to co napisałem: "boksy maja takie same klasy", tylko poszczególne atrybuty mają swoje własne ID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiekkb Posted July 26, 2014 Author Share Posted July 26, 2014 Ok, źle Cię zrozumiałem. Chodzi mi o to jak nadać boksą inne klasy, czy ktoś to jakoś próbował?I jesszcze jedno pytanie jak dodać prawidłowo cenę atrybutu do tittle obrazka, gdyż title="{$group_attribute.1|escape:'htmlall':'UTF-8'} {$attributeImpact.price|escape:'htmlall':'UTF-8}" daję cenę 0.00000. Jak to zmienić żeby pokazało rezultat ile trzeba dopłacić za atrybut? Dodanie do nazwy ceny nie wchodzi w rachubę, ponieważ sklep musi obsługiwać dwie waluty oraz klientów z Vatem i bez Vatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiekkb Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 Tak, dla potomnych można zrobić tak żeby boxy miały klasy/id, wystarczy w attributewizardpro.tpl, przy awp_box lub awp_box_inner dodać {$id_attribute} czyli np. awp_box_{$id_attribute} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts