kzwp Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Witam, posiadam sklep na którym jest ok 6tys. produktów lecz żaden z nich nie ma wypełnionych meta opisów czy jest jaka kolwiek możliwość by meta opis produktów automatycznie był zastępowany początkiem 160 znaków z opisu? Czy zostaje mi tylko ręczne wprowadzanie meta opisu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 samemu będzie ciężko, będzie trzeba napisać skrypty ale jest moduł stworzony przez prestashop SEO OPTIMIZER, tylko, że dość drogi :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włochaty Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Czy przypadkiem w Preście nie ma takiego niuansiku że tagi to chyba bierze do chmury tagów ale nie wstawia ich do meta keywords? A jeszcze mam tak że jak dodam opis do kategorii/podkategorii to później w bloku kategorii (na liście) ustawia się atrybut a href=".." title="Mój długi opsi" a po najechaniu myszką jeśli jest dłuższy opis to wywala mega dymek :-) PS 1.6.0.8 / bootstrap Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolwild Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Jeśli masz krótki opis Meta description powinien wypełnić się automatycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzwp Posted July 26, 2014 Author Share Posted July 26, 2014 samemu będzie ciężko, będzie trzeba napisać skrypty ale jest moduł stworzony przez prestashop SEO OPTIMIZER, tylko, że dość drogi :/ Chodzi o ten? : http://addons.prestashop.com/pl/seo/175-seo.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 tak ale o wersję dla ps 1.6 gdzieś tam na sklepie jest jednak cena jak za tak podstawową funkcję to trochę... powala Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyxell Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Jest jeszcze Prestashop SEO Manager Z Codecanyon.net za 17$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts