favor911 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 (edited) Witam wszystkich. Poszukuje darmowy moduł "integracja kuriera DPD w prestashop". Wiem że jest taki płatny moduł jednak mam nadzieję, że są i darmowe Ogólnie potrzebuję zrobić żeby klient mógł wybrać opcję dostawy i jedną z takich opcji żeby było menu z listem placówek DPD (menu wypadające z możliwością wybrania punktu z listy) Dziękuję Edited July 25, 2014 by favor911 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Te integracje kosztują koło 100 pln, Ty chcesz prowadzić sklep internetowy, a taki moduł to dość sporo pracy, myślę że coś tu jest nie tak, że koniecznie szukasz darmowej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Za darmo to jest globkurier (oficjalny partner prestashop). DPD też obsługują. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
favor911 Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 Te integracje kosztują koło 100 pln, Ty chcesz prowadzić sklep internetowy, a taki moduł to dość sporo pracy, myślę że coś tu jest nie tak, że koniecznie szukasz darmowej wersji. Po prostu szukam jak najtańszego rozwiązania Przed zakupem chciałem zorientować się czy nie ma tańszego rozwiązania Link to comment Share on other sites More sharing options...
favor911 Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 Za darmo to jest globkurier (oficjalny partner prestashop). DPD też obsługują. Dzięki wielkie Będę próbował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts