bodynutritionuk Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Panowiem Pomocy , Chyba to musi być jakiś bug czy coś ale jak dodałem kombinacje do produktu to cena się nie wyświetla jak wybiorę jakąkolwiek kombinację. A w momencie jak produkt jest bez kombinacji , wszytko jest ok . Link do produktu : http://bodynutritionuk.co.uk/en/bcaa/17-olimp-bcaa-xplode-olimp-500g-700g-branched-amino-acids-bcaa.html?search_query=bcaa&results=24 Jeśli dodam ten produkt do koszyka to cena jest widoczna . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Masz wyłączony sklep więc link wiele nie pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodynutritionuk Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 hej Sorki zapomniałem daj mi swój Ip to cię dodam do listy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Jaka wersja? Standardowa templatka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodynutritionuk Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 Nie standardowa , kupiłem ją na necie wersja presty 1.6.0.8 jeśli o to Ci chodzi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodynutritionuk Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 Witam Endriu107 Podmieniłem plik i cena zostaje , ale jak wybiorę inną wariację ,np. Droższą to zostaje taka sama , nie wiem czy ta informacje będzie pomocna . Pozdrawiam i czekam na wiadomość Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Tak, jak najbardziej pomocna. Jest to jak najbardziej błąd templatki dlatego najlepszym rozwiązaniem jest zgłosić się do autora niech poprawi plik product.js być może product.tpl też będzie wymagał poprawek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts