favor911 Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Witam wszystkich. Mam następujący problem: Chcę wgrać zdjęcie w opis produktu. (chodzi mi o wgranie najpierw na serwer bezpośrednio z interfejsu prestashop) Wciskam na ikonkę zdjęcie, zatym "przeglądaj" i miało by się zjawić okno z plikami na serwerze, Ale dostaję okno z napisem "URL nie jest dostępny" Powiem od razu, że włączałem debug błądów w plikach config.inc i defines.inc Teraz jest pytanie, jak odnowić opcję wgrania zdjęć na serwer z presty. Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 sprawdź post #2 http://www.prestashop.com/forums/topic/316255-cms-images-cant-be-displayed-unless-htaccess-file-is-deleted/ chodzi o katalog /padmin/ajaxfilemanager/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
favor911 Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 chodzi o katalog /padmin/ajaxfilemanager/ Witam. Dzięki za odpowiedż. Jednak w tym katalogu nie ma pliku .htaccess Rozumiem, że mam poprawić kod w tym pliku? Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts