przemyslawzalewski Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Zainstalowałem soft na serwerze jednakże pojawił mi się on z zestawem przykładowych zamówień i produktów oraz sporą ilością zainstalowanych modułów. Nie potrzebuje tego. Chciałbym sam zdecydować czego potrzebuję i budować bazę produktów "na czysto". Jest to możliwe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 nie wiem czy coś się w tej materii zmieniło, ale nie można już zainstalować presty bez modułów, przykładowych kategorii i produktów. to co możesz zrobić to wyczyścić te dane za pomocą modułu prestashop cleaner (dodawany do kazdej instalki automatycznie) jeżeli chodzi o moduły - można je wszystkie usunąć ręcznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 przemyslawzalewski Posted July 24, 2014 Author Share Posted July 24, 2014 OK. Zainstalowałem cleaner. Zamówień nie ma, produktów również ale w Pulpiecie wykres, przegląd aktywności.... to jest pełne danych. Da się to wyzerować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Jeśli to wersja 1.6 to masz włączony tryb demo, wyłącz go w prawej kolumnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 video z instrukcją Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 przemyslawzalewski Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 Dziękuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
przemyslawzalewski
Zainstalowałem soft na serwerze jednakże pojawił mi się on z zestawem przykładowych zamówień i produktów oraz sporą ilością zainstalowanych modułów. Nie potrzebuje tego. Chciałbym sam zdecydować czego potrzebuję i budować bazę produktów "na czysto".
Jest to możliwe?
5 answers to this question
Recommended Posts