cristianparaschiv Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Salut, Tin sa va spun ca ma bucur ca exista aceasta "ramura" in acest mare forum. Va scriu dupa ce am citit prin acest forum, insa nu am gasit o solutie clara la cum as putea schimba font-ul intr-un site. Am achizitionat o tema si acum as vrea sa schimb fontul, cel folosit defaul este putin cam gros.Folosesc prestashop 1.6, iar tema: lepus. (nu stiu daca este permis sa pun link-ul catre tema) Nu stiu daca sa schimb fontul peste tot in site sau doar in anumite locuri. Best regards,C Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Probabil ca va trebui sa modifici doar in fisierul global.css al temei. Daca nu merge, poti sa lasi cu incredere un comentariu pe themeforest, iar autorul o sa te ajute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 (edited) sau da linkul pagini si i-ti spunem unde sa modifici dar mai exista si un module google font sau ceva de genul acesta care schimba fonturile cu care le doresti tu Edited July 22, 2014 by costi43 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristianparaschiv Posted July 23, 2014 Author Share Posted July 23, 2014 Salut, Va multumesc pentru raspunsuri. Am reusit sa schimb. Dar intr-un mod mai ciudat. Tema respectiva este facuta astfel incat sa-si ia fontul dintr-un fisier unde sunt urcate fonturile. Este simplu ce am facut. De ce nu dau in descriere unde se pot modifica fonturile sau ce vrei.... asa ca pentu "nobi".O zi frumoasa,C Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Salut, In theme configurator al temei nu ai aceasta optiune ? te-ai uitat acolo ? De exemplu .. pentru temele cumparate de la LEO .. exista si aceasta optiune. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristianparaschiv Posted July 23, 2014 Author Share Posted July 23, 2014 Salut, Eu nu am gasit. LEO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts