rafkos7732 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Witam wszystkich, mam taki problem po dodaniu przewoźnika o nazwie odbiór osobisty nie jest on wyświetlany w panelu klienta i nie wiem czemu Screeny 1. 2. Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Nie zdefiniowałeś zakresów wagowych i kosztów dostawy dla tych zakresów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rafkos7732 Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 Własnie przed momentem to zrobiłem i już wyświetla lecz efektu jaki chciałem uzyskać niema. Chodzi mi o to,że np Pan X zakupuje towar w sklepie lecz chce go sam odebrać i za niego zapłacić w sklepie na miejscu . Jak takie coś osiągnąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Jeśli to ma być darmowa dostawa to wyłącz "Apply shipping cost". Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rafkos7732 Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 Chodzi mi o to,że np Pan X zakupuje towar w sklepie lecz chce go sam odebrać i za niego zapłacić w sklepie na miejscu . Jak takie coś osiągnąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Mieszasz dwie różne rzeczy. Dostawy z płatnościami. 1. Definiujesz dostawę "Odbiór w sklepie" jeśli ma być za darmo (koszt dostawy, a nie towar ) to wyłączasz "Apply shipping cost". 2. Aktywujesz moduł płatności "Płatność przy odbiorze". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
rafkos7732
Witam wszystkich,
mam taki problem po dodaniu przewoźnika o nazwie odbiór osobisty nie jest on wyświetlany w panelu klienta i nie wiem czemu
Screeny
1.
2.
Proszę o pomoc
5 answers to this question
Recommended Posts