Przemysław Suszek Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Cześć, Coś jest nie tak z tym modułem. Obecnie mam skonfigurowany w taki sposób żeby prezentował kilka przedmiotów, których data dodania nie jest większa niż 90 dni. System nic nie prezentuje. Do tej pory zdążyłem wyczyścić pamięć podręczną, cache i wgrać ponownie oficjalne pliki modułu bez efektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 a gdy zminiejszysz ilość dni, wyświetla cokolwiek? to może być związane z tym że 90 dni to dość duży okres czasu, produktów może być bardzo dużo, przez co "pobranie" wszystkich może być niemożliwie z uwagi na ograniczenia hostingu, w związku z tym nie pokazuje nic. to takie luźne gdybanie, ale wielce prawdopodobne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 Problem w tym że sklep ma kilka produktów. Zmieniłem ich datę dodania w bazie danych. Łączna liczba produktów to 5-7. Kiedyś miałem podobny problem i pomagało wejście w moduł i wybranie opcji "Zapisz". Później spróbuje włączyć DEBUG może coś się wyświetli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 a zmieniłeś datę w dobrej tabeli? jaka to wersja sklepu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 Wersja to 1.6. Tabela ps_products. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts