imogen Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 (edited) Witam, mam pytanko bo zgupiałam. Czy mogłby ktoś doradzić Jak w 1.6.0.8 wybrać szablon (proste a zarazem głupie pytanie) ale mam problem... wgrałam szablon przez ftp ale niestety w PA admina widać tylko podstawowy szablon Ok, Dzięki za pomoc na pw... temat do zamknięcia Edited July 21, 2014 by imogen (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 wcale nie do zamknięcia bo nie ma rozwiązania Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Niah Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 (edited) Mam ten sam problem. Zainstalowałem na vpsie nową wersje presty i nie mogę zainstalować szablonu. HELP Brak listy szablonów i przycisku IMPORT SZABLONU. Edited July 30, 2014 by Niah (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 etaks Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Mi udało się zainstalować nowy szablon, można go wybrać, przechodzi cały proces zmiany i ... nic się nie zmienia. Szablon widnieje jako wybrany ale sklep jest w wyglądzie domyślnym. Jak rozwiązać ten problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Niah Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Nie znam się, może coś źle robiłem, ale zawsze robię tak samo: czysta normalna wersja Centosa 6.x x64, podstawowe zabezpieczenia (wyłączenie logowania do ssh przez roota i można tylko z mojego ip) oraz podstawowe wymagane paczki/programy dla Presty i tyle. Miałem ten problem na VPS od DigitalOcean, opłaciłem miesiąc VPSa w ViPower i działa zainstalowanie szablonu za pomocą Dodaj (Szablon). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
imogen
Witam, mam pytanko bo zgupiałam. Czy mogłby ktoś doradzić
Jak w 1.6.0.8 wybrać szablon (proste a zarazem głupie pytanie) ale mam problem... wgrałam szablon przez ftp ale niestety w PA admina widać tylko podstawowy szablon
Ok, Dzięki za pomoc na pw... temat do zamknięcia
Edited by imogen (see edit history)Link to comment
4 answers to this question
Recommended Posts