daniel.kapicak Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Dobry den. Pouzivam prestashop 1.6.0.8 a jeho default bootstrap temu. V spodnej casti hlavnej stranky je umiestnenty cms informacny blok (viz. priloha), ktory zobrazuje nejake informacie o obchode a pod. Mam s nim problem. Mam vytvorene 2 obchody na sk a na cz domene. Na sk domene sa informacny blok zobrazuje vporiadku a na cz domene sa nezobrazuje vobec. Netusim vobec preco. Dalsou zahadnou vecou je, ze ak chcem editovat text, ktory tam bol vlozeny ako priklad pri instalacii, nejde to. vyhodi varovnu hlasku:Warning on line 127 in file /nfsmnt/hosting2_2/1/8/185f8c3f-71fe-483d-a531-4cea0dc68627/lovethedove.sk/web/modules/blockcmsinfo/blockcmsinfo.php[2] Invalid argument supplied for foreach()Uz som sa pytal aj na anglickom fore a bez odozvy. Ak by bol niekto ochotny, poskytol by som mu aj plny pristup do ftp a do adminu. Samozrejme, nechcem to zadarmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Už jsi to instaloval přímo z 1.6.0.8 nebo jsi dělal update? zkoušel sis stáhnout znovu modul blockcms např. z gitu a nakopírovat tam novou verzi modulu (nejdřív ale samozřejmě odinstalovat a novou nainstalovat a nastavit znovu)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.kapicak Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 (edited) Dobry den. Medzi tym som uz kontaktoval jedneho vyvojara, ktory to vyriesil. Udajne to je nahlaseny bug: http://forge.prestashop.com/browse/PSCSX-2631 Edited July 22, 2014 by daniel.kapicak (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts