Bawer Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Salut. Am deschis un nou topic pt ca nu am gasit unul pe problema mea. Imi cer scuze daca este unul si nu l-am gasit. O imagine a unui produs pe care o adaug trebuie sa aiba o anumita dimensiune? Pentru ca pe site-ul meu in modulul produse recomandate de pe prima pagina si in categoriile principale (femei sau barbati) pozele produselor imi apar in ceata, sunt neclare. Site-ul este ropa.ro Am aruncat o privire si in cpanel/preferinte/imagini dar nu stiu ce trebuie modificat, asta daca trebuie ceva modificat. Am atasat trei imagini cu privire la nelamurirea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bawer Posted July 18, 2014 Author Share Posted July 18, 2014 Rezolvat. Am marit la home_default valori Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhhans1 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Rezolvat. Am marit la home_default valori puteai sa rezolvi si cu regenerate thumbnails pentru clasa de imagini respectiva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts