nasan Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Bardzo proszę o jakieś wskazówki. Przerobiłem PS 1.6.0.8 na widok 3-kolumnowy. Wszystko wydaje się OK do momentu dojścia na stronę z produktem. Wtedy widok jest niestety trochę niepoukładany. Przeróbki robiłem na podstawie tego: http://mypresta.eu/en/art/prestashop-16/prestashop-16-theme-like-template-from-15-version.html Prosze o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 witam problem dotyczy działania tego przycisku, czy faktu, że jest duży? bo jeżeli to drugie, to wystarczy zmienić style css tego buttonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasan Posted July 17, 2014 Author Share Posted July 17, 2014 Faktu że jest duży. zasłaniają go zdjęcia produktów z sąsiedniego bloku. I dodatkowo ikonki tweetuj, udostepnij, google również nachodzą na informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasan Posted July 17, 2014 Author Share Posted July 17, 2014 słabo się znam, w jaki sposób mam zmienic styl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasan Posted July 17, 2014 Author Share Posted July 17, 2014 Znalazłem podobny błąd i na innej stronie przy zamówieniach. Mianowicie tabelka jest za duża, zdjęcia z sąsiedniego bloku przysłaniają cenę zamówionego produktu. Jeżeli można prosiłbym o dokładniejsze podpowiedzi Jestem na początku nauki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts