jval Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Zdravím, spustil jsem jeden eshop a nějak špatně mi to dělá součet v objednávkách. Tady by měl být součet produktů 112 Kč a tady by součet měl být 2908 Kč Nevíte kde by mohl být problém? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniqueModules Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Nemazal jste nahodou rucne neco v databazi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jval Posted July 18, 2014 Author Share Posted July 18, 2014 No právě že nemazal. Koukal jsem do DB a i přímo tam je v tabulce orders ta celková cena špatně, takže to asi nebude chyba, že by to skript v adminu špatně sčítal, protože on to nesčítá, ale jen natáhne z DB. Spíš to bude chyba někde při vytváření té objednávky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jval Posted July 21, 2014 Author Share Posted July 21, 2014 Tak vyřešeno. Dle jednoho tipu jsem si přes $this->addRowAction('delete'); přidal možnost mazat objednávky v BO a zřejmě to smaže pouze z tabulky orders ale už ne z ostatních, takže mi do objednávek naskakovali produkty z těch smazaných. Promazáno, pročištěno a už to šlape jak má. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniqueModules Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Na mazani objednavek doporucuji tento modul http://nemops.com/delete-prestashop-orders/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jval Posted July 21, 2014 Author Share Posted July 21, 2014 Už jsem si stáhl tento http://www.prestashop.com/forums/topic/191037-free-delete-orders-module/ ale ten bohužel nemaže faktury, takže děkuji za tip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts