kaju007 Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 (edited) Witam Jako pierwszy raz mam odczynienie ze sklepem i chyba coś czyje że to nie jest normalne tak długie otwieranie stron. W sklepie znajdują się jak na razie 700 produktów, a sklep chodzi masakryczni wolno. Zmieniałem już vps, przenosiłem bazę danych na inny serwer i nic nie pomogło. Sklep można zobaczyć pod adresem http://czesci24.eu. Żeby wykluczyć serwer że jest za wolny przeniosłem sklep na stacjonarny komputer i zachowuje się tak samo wolno. Prosił bym o jakieś sugestie, rozwiązania albo szczerze że nic się nie da zrobić Edited July 16, 2014 by kaju007 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatak Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 zacznij od poprawy tego: Redirection automatique dans 5 secondes Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Nie odczuwam jakiegoś większego spowolnienia, sklep ładuje się dość sprawnie.. pomijając przekierowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kaju007
Witam
Jako pierwszy raz mam odczynienie ze sklepem i chyba coś czyje że to nie jest normalne tak długie otwieranie stron.
W sklepie znajdują się jak na razie 700 produktów, a sklep chodzi masakryczni wolno.
Zmieniałem już vps, przenosiłem bazę danych na inny serwer i nic nie pomogło.
Sklep można zobaczyć pod adresem http://czesci24.eu.
Żeby wykluczyć serwer że jest za wolny przeniosłem sklep na stacjonarny komputer i zachowuje się tak samo wolno.
Prosił bym o jakieś sugestie, rozwiązania albo szczerze że nic się nie da zrobić
Edited by kaju007 (see edit history)Link to comment
2 answers to this question
Recommended Posts