qbikowski Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 zainstalowałem moduł slideshow z tego wątku http://www.prestashop.com/forums/topic/184106-free-module-slider-slideshow-for-your-homepage/ ale nie chce mi się wyświetlać, domyślam się, że muszę dodać go do pozycji modułów tylko jak to zrobić który plik ze standardowego szablonu muszę zmienić, żeby zaczęło wyświetlać mi ten slideshow?? Potrzebuję slideshow, który ma więcej opcji przy zmianie slajdów niż standardowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 a z jakiej wersji prestashop korzystasz? jest spore prawdopodobieństwo, że moduł może nie wspierać Twojej wersji prestashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbikowski Posted July 16, 2014 Author Share Posted July 16, 2014 1.6 w opisie jest ze obsługują Chyba ze znasz jakiś inny slider gdzie mogę wydłużyć czas zmiany slajdów i długość wyświetlania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 To jest kombajn do slajdów: http://www.prestashop.com/forums/topic/310597-free-module-sliders-everywhere-responsive-gallery-image-sliders-or-banners-now-3d/ Chyba nie ma hooka w preście gdzie nie można wyświetlić slajdów, może ich być tysiące a każdy może mieć inne efekty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbikowski Posted July 16, 2014 Author Share Posted July 16, 2014 ok dzięki fajnie, działa. czy można zmienić czas zatrzymania slajdu na dłużej niż 9999ms bo nie chce mi przyjąć wyższego czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Można zmienić. W pliku /modules/homesliderpro/controllers/admin/SlidersEverywhere.php znajdź kod: <div class="margin-form"> <label>'.$this->l('Pause').': </label> <input size="3" maxlength="4" class="config" name="conf['.$hookname.'][pause]" type="text" value="'.$confs[$hookname]['pause'].'"/> ms </div>'; i zwiększ wartość maxlength Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts