oem Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 (edited) Witam ponownie, O ile wcześniejszy problem udało mi się samemu rozwiązać, o tyle z tym mam kolosalny problem i nie wiem jak to ugryźć. Problem mam z Quick View. Otóż na stronie głównej sklepu mam dwa moduły - najnowsze produkty oraz polecane produkty - chodzi o to, że w polecanych produktach quick view działa bez zarzutu, a w najnowszych produktach po kliknięciu na quick view otwiera nam się podgląd ale strony głównej... Podejrzewam, że nie jestem pierwszy, który ma taki problem lecz nie mogłem nigdzie znaleźć odpowiedzi. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam! http://tekmex.kei.pl/presta Edited July 15, 2014 by oem (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 U mnie działa jak należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 U mnie działa jak należy. Nie sądzę. Taki link ma najnowsze produkty: <a class="button quick-view" rel="" href=""> Czyli do nikąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Racja myślałem że zamiast popup się wyświetla na nowo załadowana strona startowa, ale to w popup się ona ładuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
oem Posted July 15, 2014 Author Share Posted July 15, 2014 Ktoś ma pomysł dlaczego tak się dzieje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 oem błąd jest w szablonie który zakupiłeś i od sprzedawcy tego szablonu zarządaj poprawienia błedu. Albo zwrot płatności (to zawsze skutkuje). Link to comment Share on other sites More sharing options...
oem Posted July 15, 2014 Author Share Posted July 15, 2014 No nie wiem na stronie autora jest wszystko ok -> http://ps.magma.themesdeveloper.net/demo1/en/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts