was Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Merhaba, Prestashop 1.6 kullanıyorum. Ürünlerde miktar indirimi yaptığımda, indirim 1 kuruş eksik görünüyor. Son ödeme sayfasında bu sorun kendi kendine düzeliyor. Resim ekledim. Teşekkürler Levent Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Merhaba, Prestashop 1.6 kullanıyorum. Ürünlerde miktar indirimi yaptığımda, indirim 1 kuruş eksik görünüyor. Son ödeme sayfasında bu sorun kendi kendine düzeliyor. Resim ekledim. Teşekkürler Levent 29.90 - 4.99 = 24.91 Bu hesap doğru görünüyor. Başka örnek var mı ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
was Posted August 13, 2014 Author Share Posted August 13, 2014 29.90 - 4.99 = 24.91 Bu hesap doğru görünüyor. Başka örnek var mı ? Mahmut Bey problem şu ki, fiyatlandırma bölümünde yaptığım indirim 5.00 ancak bu sayfada 4.99 olarak gözüküyor. Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Mahmut Bey problem şu ki, fiyatlandırma bölümünde yaptığım indirim 5.00 ancak bu sayfada 4.99 olarak gözüküyor. Teşekkürler Merhabalar İndirim oranını yüzde olarak girdiyseniz küsürat farkı oluşmuş olabilir. Eğer miktar olarak indirim girdiyseniz (ki öyle görünüyor) böyle bir problem olmaması gerekir. İlgili ürüne yönetim panelinden girdiğinizde miktar bölümünde "5.00" mı yazıyor yoksa "4.99" mu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackmass Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Merhaba, konu çok olmuş açılalı ancak cevabı olmadığı için daha sonra bakan arkadaşlara yardımcı olur diye yazıyorum. Ben de de aynı hata vardı. Ben şöyle yaptım. Önce ürün fiyatını girip kaydet ve bekle dedim. Daha sonra indirimi fiyat olarak ekleyip yine kaydet ve bekle dedim oldu. Belki yarımı dokunur diye yazdım. tabii ki tesadüfi de olabilir. Üstatlar daha iyi bilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts