mtom75 Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Üdv! Olyan kérdésem lenne. Termékeket szeretnék tömegesen feltölteni oly módon, hogy a termék tulajdonságok is feltöltődjenek. PL van egy termékem melynek tulajdonságai között lenne teljesítmény, tokozás. Ezekre lehetne szűrni is. Rétegezett navigációban ezeket már sikerült beállítanom, de hogy tudom hozzá rendelni a termékhez. Egyáltalán lehetséges? Köszönöm Tamás Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 16, 2014 Author Share Posted July 16, 2014 Senkinek nincs ötlete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csola Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Senkinek nincs ötlete? Szia, Nekem van. Szenvedtem vele én is egy darabig. Csv-ből importálsz gondolom. Minden jellemzőnek külön oszlopban kell lennie a táblázatodban (excel, libre) és a jellemzőnek Így kell kinéznie. tokozás:SODIMM tehát jellemző:jellemző értéke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 Szia, Köszi, ém arra gomdoltam hogy amegfelelő features táblába importálok adatokat. Szerinted az is járható? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csola Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Hogyne, szerintem egyről beszélünk. Katalógus > jellemzők. Itt létrehozod a jellemzőket és a hozzájuk tartozó értékeket. A táblázatodban pedig minden termék külön, külön oszlopába kell megadni ezeket a jellemzőket, ahogy azt korábban leÍrtam. (Kettősponttal elválasztva) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts