Encoreo Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 (edited) Zdravím Vás, předem bych chtěl říci, že se tvorbou nijak neživím a ani neprovozuji žádný e-shop, veškerou činnost dělám jen pro rozšíření svých vědomostí a zábavu :-) Narazil jsem na problém, kdy se mi zobrazuje anglický překlad. Případě, že chci editovat překlad nenacházím vhodné pole pro tuto opravu do češtiny. Viz. příloha. Nedá mi to spát, dokud nenajdu, kde je chyba ( samozřejmě mezi klávesnicí a židlí :-) ). Prohledal jsem modul newslettru i contactinfo, ale nenašel jsem onu chybu.. Děkuji za nasměrování k jádru problému a přeji Vám pěkný večer / den. Ještě bych doplnil, jedná se o poslední verzi Prestashopu 1.6.. Edited July 14, 2014 by Encoreo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Je to preklad obchodu alebo modulov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encoreo Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 (edited) Je to preklad obchodu alebo modulov. Snad jsem Tě dobře pochopil. Rypal jsem se pouze v překladu základního theme co je v Prestashopu (opravoval chyby - zkoušel co lze vše změnit). Posléze do modulů jakmile jsem zjistil, že na přední straně je newsletter anglicky spolu s contactinfo. Nyní jsem zjistil, že i nákupní košík je anglicky (včera ještě česky). Příjde mi, že Prestashop si žije vlastním životem :-) URL na obrázek: http://s11.postimg.org/ynjktkwsz/dotaz2.jpg Problém jsem nakonec vyřešil :-) Edited July 14, 2014 by Encoreo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Můžu se zeptat, kde byl problém? Pomůže to zejména lidem, kteří mají stejný problém a narazí na toto forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts