VikiT Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 (edited) Ahoj, dnes se mi z ničeho nic stalo, že mi na úvodní stránce došlo k vymazání názvu kontakt nebo co tam bylo a nad kontaktními údaji je pouze "menu_configure" Nestalo se vám to někomu? Jak to změnit, snažil jsem se hledat, ale nenašel Tak tato chyba souvisí s přechodem na novější verzi! pokud nechám 1.6.0.6 je to OK pokud dám 8 je to špatné Neví někdo? díky Edited July 13, 2014 by VikiT (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VikiT Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 opravdu nikdo nemáte stejný problém při přechodu na 1.6.0.9? Pokud ne, kde se dá tento nadpis editovat a změnit? Děkuji za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
VikiT Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 Tak se to dá lehce vyřešit. Škoda, že to tu nikdo neprozradil. Pokud se s tím ještě někdo trápí, tak tady je rada: V menu - Lokalizace - Překlady - Typ překladu: překlady nainstalovaných modulů - Vybrat jazyk - Tlačítko upravit -> najít modul blockcontactinfos Link to comment Share on other sites More sharing options...
europetora Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Děkuji za radu, ušetřilo mi to nějaký ten čas hledání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts