VikiT Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 (edited) Ahoj, mám problém s obrázkem v CMS. Aktualizoval jsem si článek o nás, a vložil do něj obrázek. Vše je ok, až do doby uložení. Jakmile článek uložím, obrázek zmizí a je tam jen ta ikona chybějícího obrázku. tak to je i v obchodě. Můžete mi někdo poradit kde je potřeba něco nastavit? Nějak se s tím peru a nenacházím. Děkuji Ještě doplním, že to samé se stane pokud vrátím původní obrázek nějakého toho obchodu co tam byl. Edited July 13, 2014 by VikiT (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Zdravím, napište sem prosím URl té CMS stránky - problémů může být více. Máte např správně nastavená přístupová práva k souborům? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VikiT Posted July 13, 2014 Author Share Posted July 13, 2014 jak se dá zjistit to nastavení práv k souborům? Bohužel jsem to vrátil na starší verzi 1.6.0.6 kde to nedělá Nevím jestli nebude na vině jazyk, v té 8 verzi se logo pojmenovávalo jako Logo dodavatele a tak nevím zda nebude i toto ten problém s tím modulem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts