monova Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Salut, Am o problema cu cache-ul la site-ul la care lucrez in momentul de fata. Force compile este activat, Cache este dezactivat, am ajuns sa sterg manual continutul din cache/smarty/compile si tot nu merge, inca imi arata info vechi. http://144.76.85.194/~testmedial/demo/3-computere-si-periferice Daca te uiti in site, in product list, la hover peste un produs apare o iconita, pe care daca dai click apare un quick info, care are un buton rosu. Butonul "This is good" este ce trebuie, daca apare butonul "Cumpara produsul" nu-i ok, si si mai rau, cateodata apare continut si mai vechi, apare "CUMPARA PRODUSUL", pe vremea cand din css avea alt design aplicat. Deci in momentul de fata imi apar 3 stari ale butonului.. Mai am si alte optiuni de a sterge cache-ul la prestashop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRipper Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Salut, Am o problema cu cache-ul la site-ul la care lucrez in momentul de fata. Force compile este activat, Cache este dezactivat, am ajuns sa sterg manual continutul din cache/smarty/compile si tot nu merge, inca imi arata info vechi. http://144.76.85.194/~testmedial/demo/3-computere-si-periferice Daca te uiti in site, in product list, la hover peste un produs apare o iconita, pe care daca dai click apare un quick info, care are un buton rosu. Butonul "This is good" este ce trebuie, daca apare butonul "Cumpara produsul" nu-i ok, si si mai rau, cateodata apare continut si mai vechi, apare "CUMPARA PRODUSUL", pe vremea cand din css avea alt design aplicat. Deci in momentul de fata imi apar 3 stari ale butonului.. Mai am si alte optiuni de a sterge cache-ul la prestashop? Mie nu-mi apare nici Cumpara produsul ... nici This is Good ))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
monova Posted July 11, 2014 Author Share Posted July 11, 2014 nasolu, ce-ti apare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRipper Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Cand dau click pe iconita aia ca un fulger se deschide un popup (quick) in care apar informatiile produsului .. si un buton "Detalii produs" Link to comment Share on other sites More sharing options...
monova Posted July 11, 2014 Author Share Posted July 11, 2014 pe oricare produs dai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRipper Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 La ochelari, scaun si vaza aia (produs 2) imi apare "This is good" la restul produselor imi apare "Detalii produs" Link to comment Share on other sites More sharing options...
monova Posted July 11, 2014 Author Share Posted July 11, 2014 Am rezolvat Silly me. Problema nu era de la cache, problema era in js, putin haos pe acolo, destul cat sa-mi circule sangele mai repede decat trebuie Mersi oricum de timpul acordat si spor la treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRipper Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Ma bucur ca ai rezolvat... Spor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts