Mariuszpn Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Witam, mam problem zamawiam w sklepie np. 2 artykuły gdy koszyk jest pusty a na zamówieniu i w mailu potw. pojawia się jakiś losowy trzeci produkt lub dwa i tak przy kazdym zamówieniu. ma ktos pomysł o co chodzi ? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 wysłałem PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marcel1987 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Panowie mam to samo. W dodatku inni przewoznicy oraz dziwne statusy z datami wstecz. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Usuwałeś zamówienia w sklepie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marcel1987 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Tak usuwałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 To za pewne masz teraz bałagan w bazie danych i nowe zamówienia mieszają się z starymi ponieważ ID produktów i dostawców już są przypisane do konkretnych ID koszyków, nowe zamówienia wpadają z kolejnymi ID koszyków które już kiedyś były użyte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marcel1987 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Zauwazylem ze nowe zamowienia maja format VGDKSGY a stare numeryczne 37352886. Wystarczyło zresetowac wtyczke od numerycznych zamowien i jest juz ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Raczej nie wystarczy ponieważ numer zamówienia to nie ID więc jeśli używałeś jakiegoś modułu do usuwania zamówień to raczej nie pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marcel1987 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 No to też właśnie mówię że jest już wszystko ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Mariuszpn
Witam,
mam problem zamawiam w sklepie np. 2 artykuły gdy koszyk jest pusty a na zamówieniu i w mailu potw. pojawia się jakiś losowy trzeci produkt lub dwa i tak przy kazdym zamówieniu.
ma ktos pomysł o co chodzi ?
pozdrawiam
8 answers to this question
Recommended Posts