marcin_sak Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Witam serdecznie mam pytanie odnośnie dostawy. Mamy w sklepie takie produkty do, których trzeba dopłacić 15 zł aby były połączone w jednej paczce z innymi czy istnieje możliwość ustawienia tego. Już tłumacze o co chodzi: Klient zamówił: Uszarkę na bieliznę . Garnki. łączna cena 350 zł + 20 zł kosztów wysyłki Garnki nie możemy połączyć z suszarką na bieliznę i musimy prosić klienta o dopłatę na nasze konto bo system nie dopisuje 15 zł dopłaty a chcieli byś my żeby to wyglądało w następujący sposób: łączna cena 350 zł + 20 zł kosztów wysyłki + 15 zł dopłaty za garnki. Do tej pory klienci musieli osobno dopłacać na nasze konto bankowe 15 zł a nie było to uwzględniane podczas zamówienia.Czy mógł by nam ktoś pomóc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 same "uszarki" 20zl wysylka? same gfarnki rowniez 20zl wysylka? ale garnki + uszarki to 35zl wysylki? pewnie chodzi o to ze uszarki macie od jednego dostawcy a garnki od drugiego i wysylacie osobno tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_sak Posted July 10, 2014 Author Share Posted July 10, 2014 Chodzi o to ze klient zamawia jakis przedmiot plus np garnki i ma jeden koszt zapłaty a musi miec 2 bo nie wysylamy garnkow z innymi rzeczami bo potem ulegaja uszkodzeniu dla tego do np garnkow trzeba doliczyc 15 zl doplaty a za uszarki przepraszam ale cos mam z klawiatura same "uszarki" 20zl wysylka? same gfarnki rowniez 20zl wysylka? ale garnki + uszarki to 35zl wysylki? pewnie chodzi o to ze uszarki macie od jednego dostawcy a garnki od drugiego i wysylacie osobno tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 ja tu widze 2 sposoby: albo zastosowac "Dodatkowe koszty dostawy (dla pojedynczego przedmiotu)" na karcie wysylka dla przedmiotu garnki; albo stworzyc dodatkowo nowego przewoznika np o nazwie "wysylka garnkow" i dodac/zastosowac ja tylko dla tego przedmiotu - wtedy w podsumowaniu koszyka pojawi sie np. przewoznik do garnkow i drugi do reszty a koszty beda suma. troche napisalem jak maslo maslane ale chyba rozumiesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts