slay3r Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Salut. Am nevoie sa stiu daca exista un modul in care poti integra un banner. O reclama . Pentru alte platforme exista deja dar pentru prestashop nu ? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Salut, Daca te uitai bine ai fi vazut ca exista: - default -> bloc reclama (module-> Advertising & Marketing) - sau instalezi block html (care e free in tot forumu')... Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay3r Posted July 9, 2014 Author Share Posted July 9, 2014 Multumesc de raspuns dar putem sa raspundem si fara sa fim aroganti ? Nu toti ne-am nascut invatati Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRipper Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Unde este aroganta ca ti-a scris... "sa te uiti mai bine"? ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Salut, Thx jack .. imi place site-ul tau. Pentru slay3r: Prin aroganta raspunsului tau de mai sus as fi raspuns prin aroganta dar nu o fac pentru ca sunt civilizat. Bafta la citit manualul Prestashop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay3r Posted July 9, 2014 Author Share Posted July 9, 2014 Dupa cum am spus..nu ne-am nascut toti invatati. De asta exista forumul asta..sa ne ajutam intre noi. Am cautat dar nu am gasit. Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 ajutorul este ajutor, dar munca în locul tău nu este ajutor, asa ca plătește pentru munca altuia și mai citește și regulamentul forumului, nu bifa ca un ne știutor de abc-dar Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay3r Posted July 9, 2014 Author Share Posted July 9, 2014 mai da ce luati foc asa ? atotstiutorilor e munca sa dai un simplu raspuns daca sti ceva? pfff de asta e romania acolo unde e...din cauza oamenilor care se ard zici ca cine stie ce au facut cand au scris 2 randuri sa ajute pe cineva ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 mai da ce luati foc asa ? atotstiutorilor e munca sa dai un simplu raspuns daca sti ceva? pfff de asta e romania acolo unde e...din cauza oamenilor care se ard zici ca cine stie ce au facut cand au scris 2 randuri sa ajute pe cineva ... bine zici, de acea e aici datorita multor lenesi ca tine, nici macar cel mai elementar lucru nu comunici, verziunea pe care o folosesti, dar am scris cititul sta departe de tine, lightsb a raspuns corect, dar tu nu ai inteles nimic. succes in afaceri, cere cotatie de pret pentru configurare daca nu ai timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts