Tomáš Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Prosim Vás co muze spusobovat to že když nejsem přihlášen tak mi funguje všechno jak má produkty kategorie atď. a když se regnu a prihlásim tak mi neukazuje kategorie no repektive ukazuje ale vypíše mi text v teto kategorii se nenachádzí žádny produkt please help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Prosim Vás co muze spusobovat to že když nejsem přihlášen tak mi funguje všechno jak má produkty kategorie atď. a když se regnu a prihlásim tak mi neukazuje kategorie no repektive ukazuje ale vypíše mi text v teto kategorii se nenachádzí žádny produkt please help Koukni se v jaké jazyce máš nastavené současné produkty pro FO a jaký jazyk máš momentálně aktivní pro web kompletně.. to je dost zásadní! Nelze totiž ukládat produkty do shopu pod jedním jazykem a mít nastaven zcela jiný, a také vypnutý/zapnutý v BO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 Koukni se v jaké jazyce máš nastavené současné produkty pro FO a jaký jazyk máš momentálně aktivní pro web kompletně.. to je dost zásadní! Nelze totiž ukládat produkty do shopu pod jedním jazykem a mít nastaven zcela jiný, a také vypnutý/zapnutý v BO!co je FO a BO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 mam nastavene slovenska republika v dodavateloch a slovak v jazykoch ale vymazal som vsetky ine krajiny nechal som len SK a CZ a v produktoch ako to mam nastavit? v databaze predvolone mam vsetko dobre country mam dobre aj lang mam dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocour Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Zkus se také podívat, jestli máš v administraci u všech kategorií a pod-kategorií nastavené oprávnění pro skupiny (groups). Musíš mít zatrženou aspoň základní (default) skupinu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted November 14, 2009 Author Share Posted November 14, 2009 Zkus se také podívat, jestli máš v administraci u všech kategorií a pod-kategorií nastavené oprávnění pro skupiny (groups). Musíš mít zatrženou aspoň základní (default) skupinu.... no vypada to blbe ale neslo mi to uz ted ani pred prihlasenim a kdyz sem tam dal INSERT INTO `ps_customer_group` (`id_customer`, `id_group`) VALUES (1, 1); INSERT INTO `ps_category_group` (`id_category`, `id_group`) VALUES (2, 1), (3, 1), (4, 1); tak mi to slo ale kdyz se prihlasim tak mi to vypisuje stale ze nemam prava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts