Mam wersję PrestaShop: 1.5.6.2 Obecnie używany szablon: leocity
Mam problem z konfiguracją, firma która robiła sklep się nie odzywa, chciałbym wyedytowac póki co teksty przy formularzu podsumowania zakupów, dal gościa.
Sa tam teksty na czerwono:
"Podsumowanie zakupów
Przypominamy, że zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem, zakupów materiałów i akcesoriów pirotechnicznych mogą dokonywać wyłącznie OSOBY PEŁNOLETNIE!" - do zmiany
i po wejściu w zamówienie gośc jest tekst " Natychmiastowe Checkout" - do zmiany
Po wypełnieniu formularza przez gościa, aby potweirdzić jest tekst, button "oszczedzać" - do zmiany, przesyłam screeny
Question
kamin5
Witam
Mam wersję PrestaShop: 1.5.6.2 Obecnie używany szablon: leocity
Mam problem z konfiguracją, firma która robiła sklep się nie odzywa, chciałbym wyedytowac póki co teksty przy formularzu podsumowania zakupów, dal gościa.
Sa tam teksty na czerwono:
"Podsumowanie zakupówPrzypominamy, że zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem, zakupów materiałów i akcesoriów pirotechnicznych mogą dokonywać wyłącznie OSOBY PEŁNOLETNIE!" - do zmiany
i po wejściu w zamówienie gośc jest tekst " Natychmiastowe Checkout" - do zmiany
Po wypełnieniu formularza przez gościa, aby potweirdzić jest tekst, button "oszczedzać" - do zmiany, przesyłam screeny
4 answers to this question
Recommended Posts