bodynutritionuk Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Witam, Po upgrade do 1.6 statystki odwiedzin klientów nie są rejestrowane . Przeinstalowałem moduł panel statystyk i włączyłem Kopalnie dany dla statystyk i nic . Nie wyświetlają się odwiedziny . Wyczytałem coś na forum że ten moduł musi być podłączony do strony głównej ale nie wiem jak to zweryfikować. Proszę o radę. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodynutritionuk Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 Już wiem , że musiałem coś usunąć jak edytowałem moduły na live bo w momencie jak wrócę do starej theme to licznik odwiedzin zaczyna działać a kiedy wrócę do bootstap to już nie rejestruje odwiedzin. Na pewno to ma być podłączone do stopki ale nie wiem jak to zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesher Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Polecam moduł google analitycs, wiem, że jakiś procent użytkowników zraża się do usług google, jednak w tym przypadku do usług e-commerce sprawdza się dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts