Mamica Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Am si eu o problema, cand clientul face o comanda primeste 2 emailuri simultan unul care spune ca comanda este in procesare si altul de confirmare comanda, si nu inteleg de ce.Daca dezactivez de la status comenzi optiunea de trimitere email pentru confirmare comada nu mai trimite nici un email la client.Se trimite si Confirmarea Comanda doar ca la emailul Procesam comanda nu se fac asocierele cu baza de date, iar daca dezactivez procesam comanda numai trimite nici un emailCare ar putea fi explicatia?Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 nu am ajuns sa testez inca magazinul online. dar ceea ce mi-ai spus tu pare logic.deci clientul face comanda => notificare pe mail ca comanda dvs a fost preluataadmin accepta comanda => comanda dvs. a fost acceptata si in urmatoarele zile .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 Apar imediat cele 2 emailuri fara sa dau eu accept din Admin, dupa ce schimb eu starea din admin, se trimite un nou email care este normal sa se trimita Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Prestashop trimite mesaje clientilor la fiecare schimbare de stare a comenzii (vezi Back Office >> Orders >> Statuses).Daca metoda de plata nu cere avizarea de catre vanzator (plat cu cec cere avizare, plata ramburs nu), atunci comanda va trece prin toate starile pana la Preparation in progress.Daca anumite stari nu sunt relevante pt magazinul tau, dezactiveaza trimiterea de e-mail-uri din Back Office >> Orders >> Statuses pt respectivele stari.Sanatate si virtute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts