PetrDerp Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Zdravím, sice se mi podařilo v různých jazycích vygooglit asi 100 návodů, jak to udělat, ale mě nefungovalo nic. Prosím tedy o radu, jak v aktuální verzi Prestashopu zakázat, aby se zobrazoval obrázek v pozadí popisu kategorie? Tzn. mám hlavní kategorii Dámské prádlo a v této kategorii 5 podkategorií (podprsenky, kalhotky,...). A líbilo by se mi, kdyby obrázek v podkategorii (obzvláště v pozadí bílého textu) už nebyl. Momentálně se mi dokonce zobrazuje obří otazník (dříve se zobrazoval obrázek kategorie). Vím, že je potřeba upravit soubor category.tpl, ale nedokázal jsem tam najít, co přesně tento problém dělá. Děkuji mnohokrát za každou radu. S pozdravem Petr stránky: www.ceske-pradlo.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 (edited) Zdravím, pokud máte výchozí šablonu, mělo by to v category.tpl být tento kód {if $category->id_image}style="background:url({$link->getCatImageLink($category->link_rewrite, $category->id_image, 'category_default')|escape:'html':'UTF-8'}) 0 top no-repeat; background-size:contain; min-height:{$categorySize.height}px;" {/if} a takto jej zakomentujte {*{if $category->id_image}style="background:url({$link->getCatImageLink($category->link_rewrite, $category->id_image, 'category_default')|escape:'html':'UTF-8'}) 0 top no-repeat; background-size:contain; min-height:{$categorySize.height}px;" {/if}*} Edited July 4, 2014 by ČeskáPresta.cz (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrDerp Posted July 4, 2014 Author Share Posted July 4, 2014 Heuréka! Velice Vám děkuji za rychlou a přesnou odpověď, udělalo to přesně to, co jsem potřeboval. Jde vidět, že pro zkušeného je to hračka. Méně zkušený plešatí. České PS fórum budu chválit, kudy budu chodit. S pozdravem Petr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Skvělé, jsem rád, že řešení fungovalo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts