Szymon85 Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Witam, mam pytanie odnośnie sposoby zmodyfikowania order_customer_comment.html w folderze mails w Prestashop 1.6. Próbowałem umieścić go wewnątrz override, ale po wyczyszczeniu cache nie zadziałało. 1.Czy jeśli zmienię go w folderze mails to zostanie on zmodyfikowany pod ew. updacie? 2. W którym folderze należy go umieścić aby zadziałała modyfikacja? Pozdrawiam, Szymon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Skopiuj cały folder mails do /themes/twoj_temat/ Tam zmodyfikuj plik maila. Upgrade tego nie ruszy. Maile z katalogu /themes/ są nadrzędne nad mailami z katalogu głównego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Szymon85 Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 Hej, Dzięki za pomoc! najdziwniejsze jest to, ze wrzucałem to i do override i do template ale nie chciało mi to ruszyć mimo że skasowałem również plik cache. Czasem nie rozumiem prestashopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Szymon85
Witam,
mam pytanie odnośnie sposoby zmodyfikowania order_customer_comment.html w folderze mails w Prestashop 1.6.
Próbowałem umieścić go wewnątrz override, ale po wyczyszczeniu cache nie zadziałało.
1.Czy jeśli zmienię go w folderze mails to zostanie on zmodyfikowany pod ew. updacie?
2. W którym folderze należy go umieścić aby zadziałała modyfikacja?
Pozdrawiam,
Szymon.
2 answers to this question
Recommended Posts