tigatron Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 έκανα αναβάθμιση και η κατάσταση είναι τραγικη . όλο τα administration επαθε Black out . κατηγορίες χάνονται, φωτογραφίες δεν ανεβαίνουν , τα module άλλα δουλέυουν άλλα δεν δουλεύουν. με έχει τρελλάνει τελείως Link to comment Share on other sites More sharing options...
itmhellas Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 έκανα αναβάθμιση και η κατάσταση είναι τραγικη . όλο τα administration επαθε Black out . κατηγορίες χάνονται, φωτογραφίες δεν ανεβαίνουν , τα module άλλα δουλέυουν άλλα δεν δουλεύουν. με έχει τρελλάνει τελείως Ασε έκανα αναβάθμιση τον Μαρτιο και εγω στο ITMhellas.gr-Μεταχειρισμενοι υπολογιστές, με τα χίλια ζόρια το συνέφερα. Πολλά δεν δουλευουν καλά. Τώρα κάνω fresh install του prestashop και θα βάλω τα προιόντα ενα ενα και όλες τις ρυθμίσεις φυσικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigatron Posted July 3, 2014 Author Share Posted July 3, 2014 Ασε έκανα αναβάθμιση τον Μαρτιο και εγω στο ITMhellas.gr-Μεταχειρισμενοι υπολογιστές, με τα χίλια ζόρια το συνέφερα. Πολλά δεν δουλευουν καλά. Τώρα κάνω fresh install του prestashop και θα βάλω τα προιόντα ενα ενα και όλες τις ρυθμίσεις φυσικά και επαναεγκατάσταση εκανα αλλά πάλι μαύρο χάλι. Δουλεύουν τα μισά από τα Module . και ετοιμάζομαι για νέα επαναγκατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikko Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Βασικά όλα τα modules θέλουν reset και κάπως διορθώνεται η κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigatron Posted July 11, 2014 Author Share Posted July 11, 2014 Βασικά όλα τα modules θέλουν reset και κάπως διορθώνεται η κατάσταση. module cannot be upgraded. Error on downloading the latest versionγάζε σε κάθε αυτό το μήνυμα βγάζει σε κάθε update. και άλλα πολλά module cannot be upgraded. Error on downloading the latest versionγάζε σε κάθε αυτό το μήνυμα βγάζει σε κάθε update. και άλλα πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikko Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Απο ποιά έκδοση προσπαθείς να κάνεις αναβάθμηση? ΄Ελπίζω μόνο να είχες κρατήσει ένα καλό backup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigatron Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 είχα την 1.5 και έκανα στην 1.6, απο τότε άρχισαν τα χίλια προβλήματα. Back up έχω κάνει , αλλά να γυρίσω πίσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigatron Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 είχα την 1.5 και έκανα στην 1.6, απο τότε άρχισαν τα χίλια προβλήματα. Back up έχω κάνει , αλλά να γυρίσω πίσω? update μου ζητάει να κάνω στα modules για να λειτουργούν , αλλά δεν κάνει βγάζει το μήνυμα που προανέφερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikko Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Κοίτα να δείς. Το ίδιο ακριβώς έκανα και εγώ. Απο 1.5.6.2 προσπάθησα να πάω στην 1.6.0.8 και έγινε χαμός στο theme. Κάνοντας reset τα modules τα πράγματα σιγά σιγά έφτιαχναν. Θέλει πολύ ψάξιμο όμως για να αποκτήσεις τις απαραίτητες γνώσεις, οπότε ξαναγύρισα στην προηγούμενη έκδοση. Τώρα το στήνω local και βλεπουμε. Αυτό που δέν έχω καταλάβει ακόμα είναι πώς γίνεται να κάνω export τον κατάλογο με τα προϊόντα στην έκδοση 1.6.0.8 πρίν γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση και τώρα σε local δέν μπορώ να τον ανεβάσω. Υπομονή φίλε tigatron και καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigatron Posted August 9, 2014 Author Share Posted August 9, 2014 μετά τις διορθώσεις που έκανε ο γυιός μου, ή νεά version 1.6 δουλεύει άψογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts