mtom75 Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Sziasztok! Olyat szeretnék csinálni már ha lehetséges. 1.6.0.8- as prestashopom van alap sablonnal(default) Föoldalon a kategóriákat képekkel együtt szeretném kilistázni. Hogy tudom ezt megoldani? Köszönöm Tamás Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 "Címlap szöveg módosítása" (editorial) nem alkalmas erre a célra? A wysiwyg felületen keresztül létre tudod hozni a kategóriáidat képekkel, kis html tudás szükségeltethet hozzá. Hirtelen ez a legköltséghatékonyabb megoldás talán. egyébként: http://www.prestashop.com/forums/topic/121735-free-module-homepage-categories-module/ http://addons.prestashop.com/en/front-office-features-prestashop-modules/16741-responsive-tabbed-categories-subcategories-on-homepage.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 3, 2014 Author Share Posted July 3, 2014 (edited) Köszönöm, erre nem is gondoltam. Lenne még egy kérdésem ez nem ehhez a témához kapcsolódik. Rendelés leadásnál a szállítási tételnél szeretnék egy kicsit belenyúlni a generált html-be. Egy szöveges mezőt szeretnék beilleszteni ezt hogy tudom megtenni? Köszönöm Edited July 3, 2014 by mtom75 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 tudnád képpel illusztrálni, hogy pontosan hova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 3, 2014 Author Share Posted July 3, 2014 Erről az oldalról lenne szó http://8bitszerviz.com/order.jpg Pl a pick pack pont alá ha ki van jelölve akkor írja be a címet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakro Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Éppen be lehetne tenni oda egy szöveg mezőt (talán az order-carrier.tpl fájlt szerkesztve), de utána mi történjen vele? Beleír valamit a vásárló és utána? Azt, hogy mit írnak oda azt te még nem fogod tudni. Szóval amit szeretnél az (sajnos) nem csak ennyi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 Ezzel tisztába vagyok, hogy a feldolgozó részbe is bele kéne nyúlnom, csak azt még nem találtam meg esetleg is segítség, hogy ezt hol tudom megtenni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 nem néztem utána, de talán: /controllers/front/OrderController.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 Rendelés összegzésnél ha szeretném , hogy a vevő tudja ellenőrizni akkor azt hogy tudom kiaratni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Mégis mit ellenőrizni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 Teszem fel beír megjegyzést a rendelésével kapcsolatban és ezt az utolsó oldalon szeretném megjeleníteni. Most az első oldalon van a szöveges doboz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Csak egy gyors kérdés: nem volna egyszerűbb az egyoldalas fizetést bekapcsolni adminban? Egyébként is célravezetőbb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 Valószínű igen, de egy plusz mezőre mindenképpen szükség lesz belinkelt oldal szerint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Okés. A php-t megnézted? Nem segít? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts