capitanweed Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Witam. Zna ktoś może jakiś darmowy moduł integracji z allegro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 To jest zbyt skomplikowany mechanizm by mieć go za darmo w wersji takiej, że to działa naprawdę dobrze. Do tego dochodzą zmiany w API Allegro, bo niestety ale nawet jakby ktoś to udostępnił za darmo to potem ludzie by go zniszczyli jeśliby to przestało działać przez jakąś zmianę w webapi, nikt raczej nie zaryzykuje czegoś takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
capitanweed Posted July 2, 2014 Author Share Posted July 2, 2014 chm... a dosłownie nawet w najprostszej wersji? Ktoś spotkał się z czym takim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Na nieoficjalnym forumprestashop ktoś kiedyś publikował, ale nie wiem czy to jeszcze działa i raczej nie jest już rozwijane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capitanweed Posted July 2, 2014 Author Share Posted July 2, 2014 masz może linka? ja znalazłem taki: https://github.com/jbator/jballegro ogólnie sam twórca pisze, że nie działa na 1.5 i 1.6 - dodatkowo nie jest już rozwijany. Co najgorzej może mocno popsuć sklep - więc to nie wchodzi w grę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts