skrzypek1364 Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 (edited) Witam jeszcze raz. Już myślałem, że udało mi się uruchomić sklep, ale mam jeszcze jedną rzecz. Mianowicie, jak zrobić, aby ustawić darmową dostawę przy zamówieniach powyżej 200 zł? Jest taka opcja w preście? Wielkie dzięki za pomoc Pozdrawiam Przepraszam, w tytule napisałem głupotę darmowa dostawa przy zamówieniach powyżej 200 zł wybaczcie, zbyt wcześnie jest Edited July 2, 2014 by skrzypek1364 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Wysyłka > Preferencje Darmowa dostawa obowiązuje od: (tu kwota) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
skrzypek1364
Witam jeszcze raz. Już myślałem, że udało mi się uruchomić sklep, ale mam jeszcze jedną rzecz.
Mianowicie, jak zrobić, aby ustawić darmową dostawę przy zamówieniach powyżej 200 zł?
Jest taka opcja w preście?
Wielkie dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Przepraszam, w tytule napisałem głupotę darmowa dostawa przy zamówieniach powyżej 200 zł wybaczcie, zbyt wcześnie jest
Edited by skrzypek1364 (see edit history)Link to comment
1 answer to this question
Recommended Posts