encoremj Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Witam, jak w temacie. Jesli produkt ma kobinacje, to przycisk dodaj do koszyka jest, ale jest wylaczony - tzn. nie dziala. Ktos ma podobny problem? Jesli ktos moze rozwiazac ten problem - prosze o kontakt. Prawdopodobnie to tylko kwestia zamainy jesnej lini kodu... dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 być możę chodzi o to, że "defaultowa" kombinacja w ramach danego produktu jest out of stock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
encoremj Posted July 1, 2014 Author Share Posted July 1, 2014 być możę chodzi o to, że "defaultowa" kombinacja w ramach danego produktu jest out of stock? Nie, nie chodzi o to. Dodatkowo jesli wyszukam ten produkt, na liscie produktow, jest add to cart aktywny, jak go klikam to dodaje mi do koszyka 'defaultowa' kombinacje. Ale jesli juz klikam produkt i mam kombinacje do wyboru, wtedy juz nie moge dodac tej defaultowej, ani zadnej innej. Na pewno ma to zwiazek z tym ze integruje wlasnie preste z linnworks, Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 a jak zmienisz atrybuty to button staje się normalny? jeżeli tak, to wróć po tym do defaultowej kategorii - znów jest szary? Link to comment Share on other sites More sharing options...
encoremj Posted July 1, 2014 Author Share Posted July 1, 2014 a jak zmienisz atrybuty to button staje się normalny? jeżeli tak, to wróć po tym do defaultowej kategorii - znów jest szary? Jak zmieniam ciagle jest szary. Mam tez w opcjach zeby nie pokazywalo kombinacji ktorych nie ma na stanie. Zalaczam obrazki, zeby wszystko bylo jasne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts