Skarbona Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Witam, Mam pytanie do dwóch funkcjonalności. Poszukuje jakiegoś rozwiązania, w tym płatnego lub za opłatą. 1. Jak jestem na stronie produktu, na dole możemy dodać karuzele, chciałbym ją odpowiednio zmodyfikować. Posłużę się przykładem: Mam produkt id 10 z kategorii sukienki. Karuzela na dole wyświetla produkty z kategorii sukienki(wszystkie-przewijające się). Chciałbym, że jeśli jestem na produkcie o id 10, karuzela zatrzymała się na tym produkcie. Czyli produkty 1-9 są na lewo, a 11-więcej na prawo. Najlepiej aby ten produkt mógłby być jakoś dodatkowo wyróżniony na karuzeli. Czyli jak na karuzeli kliknę na produkt o id 20, przechodzi mi na niego i znowu karuzela ustawia się na wyświetlanym produkcie. Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać? 2. Mamy stronę kategorii i chciałbym aby była ona 1 kolumnowa, ale żeby filtry nadal istniały(mają się wyświetlać obok siebie). Tzn. filtry mają być nad produktami. Mała wizualizacja: MENU Filtr 1 Filtr 2 Filtr 3 Filtr 4 Filtr 5 Produkt 1 Produkt 2 Produkt 3 Produkt 4 Produkt 5 Produkt 6 3. Osobne menu boczne dla CMS. Strona dwu kolumnowa MENU M tekst ssdE tekstdsaN tekstasddU tekstsffassC tekstdasdM tekstdsadsS tekstasdd Podkreślę jeszcze raz. Jeżeli, nie ma gotowych rozwiązań, a ktoś jest chętny(z doświadczeniem) zrealizować te moduły to z chęcią zapłacę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts