Mamica Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Am o problema cu afisarea best-sales.php, si anume ca in coloana cu produsele cele mai vandute mi le arata OK, si apoi cadn deschid pagina cu cele mai vandute produse imi sunt afisate in ordinea inversa, cele mai vandute ultimele si cele mai putin vandute primele.Aveti idee cum pot regla problema si unde este parametrul ce permite ordonarea afisarilor din best-sales.php?Aceeasi problema cu ordonarea inversa imi apare si la afisarea prices-drop.php si new-products.php Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted November 11, 2009 Author Share Posted November 11, 2009 Am gasit o solutie prin modificare fisier product-sort.php linia $orderWayValues = array(0 => 'ASC', 1 => 'DESC');se inlocuieste cu$orderWayValues = array(0 => 'DESC', 1 => 'ASC');dar nu ma multumeste penru ca asta determina modificarea in toate fisiereleOare ar fi OK sa creez ceva de forma $orderSalesValues = array(0 => 'DESC', 1 => 'ASC'); si sa folosesc $orderSales pe care sa il introduc doar in fisierul cu cele mai vandute?Nu ma prea pricep la PHP Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 in BO la Preferences - Products ai niste setari pentru ordonare. poate te ajuta. oricum din ceea ce am citit de la tine ai gasit modificari pentru aceasta treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted November 12, 2009 Author Share Posted November 12, 2009 Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts