Morier Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Dobrý den, žádám Vás o radu ohledně doporučeného zboží. V eschopu mám nastaveno hlavní měnu Kč, ale v modulu na hlavní stránce se mi zobrazují produkty v dolarech ale když kliknu na jeden z produktu tak tam je v kč. děkuji za každou radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Máte USD povolený v eshopu? Zkusil jste vymazat cache? Homefeatured má samostatnou cache, někdy reaguje trochu později, bude to možná třeba odstranit přímo z FTP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morier Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 Máte USD povolený v eshopu? Zkusil jste vymazat cache? Homefeatured má samostatnou cache, někdy reaguje trochu později, bude to možná třeba odstranit přímo z FTP. Děkuji za odpovšď už jsem to vyřešil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 v případě vyřešení, by bylo dobré napsat, jak jste to vyřešil, abychom se všichni mohli poučit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts