RybnySklep Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Witam serdecznie,Mam właśnie zamiar podpisać umowę z jakąś firmą, która oferuje systemy płatności internetowych.Który system jest najbardziej przyjazny dla użytkownika?Który system posiada korzystny % prowizji od transakcji?Który system jest najbardziej wiarygodny i bezproblemowy na Polskim rynku?Mam do wyboru:1. PayU2. Transferuj.pl3. HomePay4. Przelewy245. DotPayBędę wdzięczny za cenne sugestie Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Cześć, Nie pomogę Ci w taki sposób w jaki oczekujesz ale u większości klientów widzę że współpracują z Przelewy24. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RybnySklep Posted June 27, 2014 Author Share Posted June 27, 2014 Dziękuję za odpowiedź, widzę że najbardziej pozytywne opinie ma transferuj.pl oraz przelewy24.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
tczaude Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Ostatnio miałem jakieś podwieszki na transferuj na mały sklepie dodałem 1 serwer memcache dodatkowy teraz 2 i jest ok. Ale w transferuj odpisują w suporcie sprawdziłem i widzę coomity na githubie wiec panowie nie zapomnieli o module. Najmniej problemów mam z paypalem zawsze ale ich marże dla polskiego odbiorcy nie ukrywam są wysokie. DotPay tutaj jeśli mi się firma nie pomieszała kiedyś mieli nie miłe akcje z klientami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 to było w trakcie jak przenosili się z polski do uk, klienci nie widzieli siana przez 3-4 miesiące, niektórzy nawet po kilkadziesiąt tysięcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tczaude Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Dlatego wybieraj tych co raczej szybko się nie sprzedadzą Dzęki Vekia za refresh jednak nie jest ze mną tak źle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts