dudikpal Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Sziasztok! Eljött az a pillanat, amitől féltem, vállalkozásom tönkrement. Ennek ellenére nem megszűntetni szeretném az áruházat, hanem pihentetni, hogy a gugli ne büntesse szét, ha esetleg valamikor újranyitnám. Nem tudom miben, de én még reménykedem Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Katalógus mód bekapcsolása nem jó megoldás? Egyébként meg fogadd őszinte sajnálatomat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted June 26, 2014 Author Share Posted June 26, 2014 Köszönöm együttérzésed. Gondoltam én is a katalógusmódra, de félek hogy a fogyvéd büntetne, mivel ugye a teljes kontakinfó, illetve a kötelezően feltüntetendő adatok nem lesznek kint, mivel a vállalkozás már nincs többé. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Igen, de mivel az oldal katalógus módban van, így sima oldalként funkcionálna, nem webáruházként... így a fenti adatok úgy gondolom nem kellenek. Nem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted June 29, 2014 Author Share Posted June 29, 2014 Elvileg igaz, úgy működhet a dolog. Át is állítottam katalógusba, eltűnt a kosárba gomb, viszont az árak sem látszódnak. Vagy inkább kommenteljem ki a kosár gombot, akkor ugye az árak maradnnának...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 Ööö... hát Én úgy gondolom, ez így normális... minek legyen kint az ár, ha nem tudod értékesíteni? Szükséges, hogy kint legyen? Ez másoknak is szemet szúrhat, és vizsgálódni kezdhetnek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted June 29, 2014 Author Share Posted June 29, 2014 (edited) A raktárkészlet után leadóztam, így magánszemélyként tudom a továbbiakban eladni ami rajtam maradt. Ehhez kellene az áruház felülete, hogy ne fénykép nélküli xls-ből kelljen kiturkálnom az árakat(ki tudja mennyi idő alatt kel el minden). Ezért kapcsoltam ki először a shoppot, de akkor ezek szerint a gugli büntet(mondjuk gondoltam, mivel 404-re fog futni mindig). Szerk: Csináltam egy szállítót, ami nem szállít hungaryba, a többbit inaktiváltam, kiírtam hogy jelenleg nem lehet rendelést leadni, meg átírtam a webáruházat katalógusra. Remélem így nem tudnak belekötni. Edited June 29, 2014 by dudikpal (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 On 6/26/2014 at 11:46 AM, dudikpal said: Sziasztok! Eljött az a pillanat, amitől féltem, vállalkozásom tönkrement. Ennek ellenére nem megszűntetni szeretném az áruházat, hanem pihentetni, hogy a gugli ne büntesse szét, ha esetleg valamikor újranyitnám. Nem tudom miben, de én még reménykedem Részvétem, jelenleg nekem is katalógus módban van, mivel a májusi átállás nem igazán sikerült, így még a régi webshopot használom novemberig. Szerintem a katalógus mód azért nem lesz az igazi, mert árak nélkül nagyon magas lesz a visszafordulási arány. A Google-nak ez nem fog tetszeni. Nem érné meg másodállásban, vagy egyéni vállalkozóként folytatni? Esetleg egy főállással rendelkező családtag nevén Bt-ként és így 4 órás alkalmazottként nem lesz különösebben magas rezsid. (én is ezt csinálom ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts