Kusibab Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Czy możecie podpowiedzieć gdzie dopisać w kodzie opcję by przy podawaniu nr telefonu dać gwiazdkę pola wymaganego. W załączniku screen. Nie mam jej tutaj? a w 5 krokach mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 ale czy gwiazdka ma jednocześnie "wprowadzić" funkcję, żę to pole jest wymagane? czy po prostu chcesz dodać wyłącznie gwiazdkę bez żadnych innych rzeczy "w tle" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kusibab Posted June 26, 2014 Author Share Posted June 26, 2014 Jedynie wydaje mi się, że ktoś zapomniał ją wstawić przy opisie, bo ja mam włączoną funkcję, by wymagał zapisania co najmniej jednego nr telefonu. Jednak warto dodać do opisu by Kupujący nie miał wątpliwości i od razu wpisywał, a nie jak dostanie komunikat, że to jednak wymagane. http://www.bialywiatr.com/leo_book/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts