domorodecmezilidmi Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 (edited) Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit, kde bych mohl změni to, aby na faktuře, ale i zde v tomto přehledu nebylo (cena bez DPH), ale pouze Celkem za produkty? apod. DPH mám vyplé jak v DPH, tak i v zemi a celkově všude povypínané, takže mám pouze jednu cenu, ale nechci, aby zde kdekoliv byla zmínka o DPH, protože nejsem plátce DPH. Děkuji - screen dávám do přílohy. Edited June 26, 2014 by domorocemezilidmi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty2 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Já to řeším v překladech, nejčastěji nahradím "s DPH" nebo "bez DPH" tečkou. Ve faktuře vyřadím cenu bez, aby se objevila pouze jednou, celková... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
domorodecmezilidmi Posted June 26, 2014 Author Share Posted June 26, 2014 (edited) Děkuji Vám,tak na faktuře to už není, to je úspěch, ale ještě se to stále zobrazuje na tom místě, jak mám v příloze ten screen. Nevíte prosím, zda i toto najdu v překladech? Mám totiž pocit, že jsem všude, kde byla zmínka o DPH to smazal a nebo nahradil tečkou, ale zde se to jaksi neprojevilo. Překlad Obchodu (Front Office) - zde provedeno Překlad Administrace (Back Office) Překlad chybových hlášek Překlad názvů polí Překlady nainstalovaných modulů - zde provedeno Překlady PDF - zde provedeno Překlady e-mailových šablon Děkuji Edited June 26, 2014 by domorocemezilidmi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty2 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 (edited) DPH je jednoznačně český výraz, někde to určitě bude, může to být i v nějakém modulu. Nejlepší je si vlézt do překladu přes FTP a vidíte komplet přehled toho kterého modulu... Edited June 26, 2014 by empty2 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts