qbikowski Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Próbowałem podpiąć górne menu dodatkowo na pozycji w footer (displayFooter), ale dostaje wiadomość Ten moduł nie może zostać przeniesiony do tego zaczepienia. Czy jest na to jakiś sposób?? niestety blokCMS nie do końca spełnia moje oczekiwania, nie mogę podpiąć własnych linków tylko CMS więc stąd pomysł o zdublowaniu górnego menu Jakiś pomysł jak to zrobić lub jakieś inne rozwiązanie które daje większe możliwości konfiguracyjne niż blokCMS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 w module dodaj: public function displayHookFooter($params){ return $this->displayTop($params); } od tego momentu będize można go podpiąć pod footer. Z tym, że wyświetlał on będzie dokładnie to samo, co moduł na górze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbikowski Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 Dzięki o to chodziło czy zapis w takiej formie będzie ok? public function hookDisplayNav($params) { return $this->hookDisplayTop($params); } public function hookDisplayFooter($params) { return $this->hookDisplayTop($params); } pierwsza funkcja jest org drugą dodałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 kod jak najbardziej poprawny :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts