Udało mi się skonfigurować swój pierwszy sklep oparty na prestashop, ogólnie już bardzo dużo zrobiłem czytając różne porady w googlach oraz na forum prestashop.
Pozostało mi kilka pojedynczych rzeczy, które nie wiem jak zbytnio ogarnąć i potrzebowałbym jakiś wskazówek od osoby, która zna się na rzeczy:
- wprowadzenie modułu abym mógł dodawać artykuły i uzupełnić treść na różnych podstronach - zmiana podkategorii aby po wejściu w główną kategorię pokazywało układ kafelkowy wszystkich produktów, a nie podkategorie tak jak jest teraz zrobione - dodać moduł do zakładki kontakt (formularz kontaktowy) - poprawić czcionkę w opisach produktów itd. ponieważ źle pokazuje polskie znaki - jak sprawdzić kto się zapisał do newslettera - dodałem tekst na głównej stronie (na sztywno) gdzie użyłem znaczników h1, h2, h3 i jak sprawdzam w źródle strony, to tych tekstów nie pokazuje i robot nie widzi tych znaczników - dodałem moduł social network links, który wyświetla facebook, google+, youtube lecz podczas sprawdzania optymalizacji strony nie pokazuje aby były te rzeczy wykrywalne
Będę wdzięczny za udzielenie wskazówek jak to zrobić ponieważ to jest mój pierwszy sklep oparty o ten skrypt i nigdy nie miałem z tym styczności.
Mogę również zlecić to komuś do poprawki odpłatnie (za jakąś rozsądną kwotę).
Question
RybnySklep
Witajcie
Udało mi się skonfigurować swój pierwszy sklep oparty na prestashop, ogólnie już bardzo dużo zrobiłem czytając różne porady w googlach oraz na forum prestashop.
Pozostało mi kilka pojedynczych rzeczy, które nie wiem jak zbytnio ogarnąć i potrzebowałbym jakiś wskazówek od osoby, która zna się na rzeczy:
- wprowadzenie modułu abym mógł dodawać artykuły i uzupełnić treść na różnych podstronach
- zmiana podkategorii aby po wejściu w główną kategorię pokazywało układ kafelkowy wszystkich produktów, a nie podkategorie tak jak jest teraz zrobione
- dodać moduł do zakładki kontakt (formularz kontaktowy)
- poprawić czcionkę w opisach produktów itd. ponieważ źle pokazuje polskie znaki
- jak sprawdzić kto się zapisał do newslettera
- dodałem tekst na głównej stronie (na sztywno) gdzie użyłem znaczników h1, h2, h3 i jak sprawdzam w źródle strony, to tych tekstów nie pokazuje i robot nie widzi tych znaczników
- dodałem moduł social network links, który wyświetla facebook, google+, youtube lecz podczas sprawdzania optymalizacji strony nie pokazuje aby były te rzeczy wykrywalne
Będę wdzięczny za udzielenie wskazówek jak to zrobić ponieważ to jest mój pierwszy sklep oparty o ten skrypt i nigdy nie miałem z tym styczności.
Mogę również zlecić to komuś do poprawki odpłatnie (za jakąś rozsądną kwotę).
Pozdrawiam serdecznie,
Artur
21 answers to this question
Recommended Posts