sympatic Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Witam, Dodałem nową podstronę w Preferencje - CMS i niestety nowa podkategoria w górnym poziomym menu nie wyświetla się. Owszem podstrona jest widoczna jak włączę "przeglądaj wersję mobilną", również jest widoczna na mapie strony, nową podstronę mogę również włączyć w stopce za pomocą "konfiguracji bloku CMS" ale kurcze nie chce się pokazać w górnym menu obok podstron typu: o nas, regulamin, kontakt itd. Standardowy szablon prestashop 1.5.5.0 Pomóżcie proszę. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 A dodałeś ją w module top menu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sympatic Posted June 22, 2014 Author Share Posted June 22, 2014 (edited) Oczywiście, że nie :-) Już dodałem i wszystko działa, wielkie dzięki!!!! Edited June 22, 2014 by sympatic (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
janik Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Fajnie, że udało się szybko rozwiązać Twój problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts