imperator Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 momentalne mam v BO zaznamenanu jednu vytvorenu objednavku...ked vytvaram nove objednavky cez seba (ja som v eshope zaregistrovany)neberie to ako novu objednavku ? pretoze me nic nezapocitaberie sa len objednavka od novo registrovaneho zakaznika ako nova objednavka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
janci Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Skús obnoviť stránku Link to comment Share on other sites More sharing options...
imperator Posted November 17, 2009 Author Share Posted November 17, 2009 nie to nepomaha...proste ak nakupim teraz za seba...a vytvorim kopec objednaviek tak mi to na tej uvodnej stranke objednavku nepripocita...moze to byt sposobene tym ze som uz nejake objednavky zmazal ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
imperator Posted November 17, 2009 Author Share Posted November 17, 2009 alebo to je naozaj tak ze nova objednavka je ak si objedna prvy krat novy zakaznik a ak by si objednaval viackrat uz mi to ako novu objednavku nezapocita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
janci Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 V mojom shope mi pripočíta každú objednávku, aj keď ju vytvorím ja, ja používam verziu 1.1. Skus si vytvoriť ešte jeden účet a skus to tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paegas Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Registrovanému členovi by započítať malo... inak by to bolo keby si mal povolené objednávky bez registrácie (resp. upravené) tak to by mohol byť problém, ale inak takto neviem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imperator Posted January 15, 2010 Author Share Posted January 15, 2010 Stale mi to nefunguje neviete co s tym ? Moze to mat nieco docinenia ze som zmazal toho prveho uzivatela co tam bol cvicny aj nejake ordery ?nasiel som zdrojovy kod ktory to vypisuje$result = Db::getInstance()->getRow(' SELECT SUM(o.`total_paid_real` / c.conversion_rate) as total_sales, COUNT(*) as total_orders FROM `'._DB_PREFIX_.'orders` o LEFT JOIN `'._DB_PREFIX_.'currency` c ON o.id_currency = c.id_currency WHERE o.valid = 1 AND o.`invoice_date` BETWEEN '.ModuleGraph::getDateBetween());co pozeram tak spocita iba riadky a vyhodnoti ako total_orders tak preco to nejde ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
imperator Posted January 17, 2010 Author Share Posted January 17, 2010 Takze uz viem kde je problem v tabulke orders nemam vyplneny datum v stlpci invoice date resp. je tam 0000-00-00neviete preco ? moze to byt tym ze som si vypol faktury ? alebo sa to zmeni ak zmenim status objednavky ?ak ho zmenim na napriklad dnesny tak mi uz vyrobok pocita do statistik (to som vydedukoval z toho zdrojoveho ze invoice date hra ulohu )nemeni sa tento datum napriklad zmenenim statusu vyrobku napriklad alebo kde moze byt chyba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubo01 Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 ked nemáš nastavený dátum ktorý má presta sledovať, tak ti neukáže či sú nejaké nové objednávky Link to comment Share on other sites More sharing options...
imperator Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 nie nie...nejde o ten datum ktory ma sledovat...ide o datum v tabulke pri konkretnej objednavke order...a v stlpci invoice_date je 0000-00-00neviem preco ho tam dava...nerobilo to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts