Gold1s Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Witam. Jednym z wymagań GIODO jest właśnie taka funkcja, czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć, jak mogę sprawdzić, kto, co i o której zmieniał w swoim profilu? Presta 1.5.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold1s Posted June 22, 2014 Author Share Posted June 22, 2014 Pozwolę sobie odświeżyć temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 mozesz rozwinac pytanie?? (ktore jest jakims skrotem myslowym) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Koledze zapewne chodzi o coś podobnego do Zaawansowane > Logi tylko dotyczące klientów (logi w BO dotyczą tylko pracowników sklepu). W standardzie prestashop nie ma logów klientów. Pozostaje szukać modułu tego typu, albo olać to. W Polsce jest ponad milion urzędasów i co dzień wymyślają jakieś setki bolszewickich przepisów i rozporządzeń aby tylko udowodnić swoją przydatność do zajmowanego stołka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold1s Posted June 22, 2014 Author Share Posted June 22, 2014 mozesz rozwinac pytanie?? (ktore jest jakims skrotem myslowym) kto, co i o której zmieniał w swoim profilu? W Polsce jest ponad milion urzędasów i co dzień wymyślają jakieś setki bolszewickich przepisów i rozporządzeń aby tylko udowodnić swoją przydatność do zajmowanego stołka. Dokładnie, ale niestety takie są wymogi... Może ktoś zna moduł tego typu, albo potrafi mi powiedzieć, gdzie należy zmodyfikować pliki, aby takie logi zostały mi ukazane i miałbym do nich dostęp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tczaude Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Zawsze możesz przerzucić odpowiedzialność i wskazać ze to google analitics jest kopalnia danych o Twoich klientach. Zawsze można jakiegoś trigera na bazę zarzucić żeby logował zmiany do jakiejś tabelki Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 hhmmm abstrahujac od tej durnoty giodo, jest przeciez data aktualizacji profilu (w podgladzie profilu) i wlasciwie tylko tyle powinno Ci wystarczyc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold1s Posted June 22, 2014 Author Share Posted June 22, 2014 hhmmm abstrahujac od tej durnoty giodo, jest przeciez data aktualizacji profilu (w podgladzie profilu) i wlasciwie tylko tyle powinno Ci wystarczyc. No właśnie jest data, ale nie ma w tym opisu, co kto zmieniał - tylko tego mi brakuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts